Najnovšie recenzie zo sekcie Zoštíhľujúce prípravky
Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Fitness zeštíhlující a zpevňující sérum s chladivým efektem 250 ml
Je príjemne chladivý, zatiaľ ho mám len týždeň, ale už aj tak veľmi efektívny, vhodný aj na masáž.
Je účinný. Funguje to.
- Uz po dvoch tyzdnoch natierania je pokozka krasne spevnena
kvalitný
- Výborný na veľmi suchú pokožku
- Dobré na spevnenie pokožky
Používam ho po pôrode a kojení na oblasť brucha kde mi zostala nie veľmi pekná koža. Zatiaľ je to len týždeň ale mám pocit,že pokožka je pevnejsia a krajšia.Doteraz som skúsila aspoň tri podobne produkty a nič mi tak dobre nezabralo. Kombinujem to s Collistar naplasťami na brucho.
- hladšia koža na stehnách a zadku
len teraz som ho zacala pouzivat, tak este nemozem povedat , ci to bude mat take vysledky ako ocakavam
Používam zatial krátko ,takže efekt ešte žiadny. Krém krasne voní má super konzistenciu ,rýchlo sa vstrebáva a nelepí.
Pokožka je krásne jemná . ☺
- Vôňa
- Cena, kvalita
Zatiaľ som ho neskusila, neviem posúdiť ale verím že pokožku spevní. Zázraky nečakam
funguje ale je potreba ho užívať dlhodobo
- .
Eveline Cosmetics Slim Extreme superkoncentrované nočné sérum s hrejivým účinkom (2 Weeks Therapy) 250 ml
Kozmetiku pouzivam dlhodobo a som spokojna.
- rýchlo sa votrie do pokožky,
- je príjemne chladivý
- pokožka je po pár aplikáciach hladšia
- primeraný pomer cena - kvalita
Produkt používam asi 5 rokov, som s ním veľmi spokojná, vidím na sebe zmeny v hmotnosti aj kvalite pokožky.
Zobrazujem 41 - 60 zo 91 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5 Ďalšie »